torsdag 13 oktober 2011

Bilder

Ja de här med bloggning har inte gått så bra, men tänkte jag skulle fylla på med lite bilder som fyller upp tiden jag inte har bloggat något om.
 Skritt turer i dimman
 Uttråkad häst på tävling

 Första frosten
 Men fortfarande vackra mornar
 Misshandlad häst (misshandlad av annan häst...)
 Går nu med stallets gosegris

 Tjockis Melwin
 Fantacy
 Uteritt
 Nyfikna killar
 Wellington och Flight
 Nyfikna unghästar (Conrad t.h är väldigt smal, men han har börjat lägga på sig lite hull nu)
 Rondo
Flight

tisdag 11 oktober 2011

..!

Skulle ha skrivit ett nyttigt inlägg idag men neeeeeaajj....
Hehehe ni får vänta på de.

lördag 8 oktober 2011

Knoppar



En liten glimt av vad vi har gjort i veckan, tränat på knoppar. Har alltid varit för lat för att lära mig de men nu är de läge att ta tag ide. Offret är Marwin. Vissa blev bättre än andra, men min försa helt knoppade man någonsin (!) haha

torsdag 6 oktober 2011

Regn...

Här ser ni de "fina" vädret vi har idag, min andra dag ledig. Igår var jag till Ullard och fick med mig några riktigt bra fynd hem. Vet inte om jag orkar rabbla upp allt men bla. tre par ridbyxor, 3 st fina ridtröjor, ridstrumpor och vantar mm.

!



De här är en sådan där film som bara gör att man blir glad i hela kroppen, just nu spriter de i fingrarna efter att plocka upp en kamera och gå ut och fota.
Helt fantastiskt! Jag vet verkligen varför jag älskar hästar.
Hittade den på Carolines blogg.

måndag 3 oktober 2011

Måndag (igen...)

Härlig måndag... hm....
Jaja rolig vecka framför mig i alla fall, jobbar tisdag, Ledig och ska till Ullared (!) på onsdag, Ledig på torsdag, Jobbar fre, lör och sön men Häst mässan i Borås börjar på fredag så dit blir de nog en liten tur p  kvällen.
Annars idag har de inte hänt så mycket, hästar rids, de mockas, fodras, pysslas och grejas. Har lite bilder från Söndagens tävling som jag var med och groomade på men dom har jag så klart inte lagt in på datorn... Lite stille stånd annars. Veckorna och dagarna går otroligt fort... De är redan Oktober och jag började kolla och planera i almanackan och helt plötsligt började jag bläddra in på November... Nästa vecka tar jag i alla fall bilen och åker hem till Värmeland för lång ledigt.
Känner att min skrivning här inte är så inspirerande men men. Det kanske kommer igång snart... hm...

lördag 1 oktober 2011

Lugn lördag


Ida har de varit en lugn lördag. Hanna var ledig men vår APU praktikant Tina var här idag så jag fick lite hjälp med stallen. Det är ganska mycket att göra om man är själv. Skrittade bla. ut på både Flight och Music cup, assade när Pierre hoppade. Putsat utrustning, tvättat och flätat hästar inför imorgon då Pierre ska tävla. Lagat staket, spånat lösdriften  mm. Dagen började också med en väldigt dimma, som inte släppte för än vid 12 tiden och då klarnade de upp till strålande solsken. Mer roligt har jag inte att berätta idag. Hästarna fick vara ute länge för att de var så fint väder och på helgerna är de alltid lugnt då det inte är några lektioner på kvällarna, utan allt kan ta den lilla tid de tar.