lördag 11 augusti 2012

Packning

Packningen är i full gång. De är ingen idé att jag lägger upp hela packnings listan, vet själv inte om den stämmer för 5 öre men jag packar de jag känner jag behöver. Inga vinterkläder, bara min dunväst, behövs de mer är de bara att köpa då. Har blivit liite nya inköp nu också, en del mer behövliga än andra (hehe).
 Ny hjälm! En Lami-cell, väldigt lätt med ventilation. Min andra BoT hjälm har fått så många slag under tiden i Svenljunga att jag köpte en ny för säkerhetsskull, och så sitter den inte så bra längre. Men den här tror jag blir toppen.

 Nya Rockl handskar, har ett par redan som jag älskar men som är väldigt slitna, så de fick bli ett par nya, i en mindre storlek då mina andra har töjt sig mycket.
Vakuumpåsar att packa i. Super smart speciellt om man har mycket tröjor och större grejer som de är mycket luft i, så får de plats mycket mer, dock tar de inte bort vikten... hehe
Nya gummistövlar från Hunter. Efter som jag har stora vader har jag letat ett tag efter stövlar och inte hittat några som jag gillar eller som sitter bra, men så hade hunter modellen huntress som är en modell med kortare och bredare skaft, och dom här sitter som en smäck. Dock fans dom bara i svart och rött, så de blev ett par röda.
På bilden ser ni även lite av min nya sportbag jag ska ha med mig. Köpte även ett nytt handbagage.


Sen har de blivit lite mer saker hit och dit som behövs.
Men nu ska de packas! visste låter jag entusiastisk..? ;)

fredag 10 augusti 2012

The real deal

The real deal börjar närma sig.
På måndag åker jag till IRLAND för att jobba på GIGANTISK häst anläggning!
Jag har inte seriöst börjat packat än, bara små tvätta de jag ska ha med och plockat fram lite grejer.
Jag har inte fattat de än... inte riktigt.
Fortsättning följer....