tisdag 28 februari 2012

Senaste tiden...

...har de varit mycket. Fullt upp hela dagarna med mycket som hänt!
Clear rounden sändagen den 19 feb gick bra. I dressyren kändes Aquador spänd och lite sur, framridningen var otrolig trång och jag kom aldrig till ridning, men fick 62% så de är ju personligt rekord. Sen var jag och tyson nolla i båda 90, han kändes otrolig pigg och framåt vilket alltid är roligt och vi fick riktig fina språng.
Tisdagen 21 feb var de dressyr träning för A och jag hade Flight. Han gick riktigt bra och blev otroligt fin... tillslut... (som vanligt..) Hoppträningen på onsdagen den 22 gick sådär.. fick inte riktigt till de.
Tor 23 var A och P på GHS så vi sköte allt själva. Np 3 var här och sköte mockningen i lek stallet så vi han med mycket. Red två hästar var och jag longerade en. Putsade hela sadelkammaren mm. Min och Hannas sista arbetsdag tillsammans.
Fre 24 välkomnades jag av ett översvämmat lek stall... de var bara att börja sopa ut allt vatten. A och P var borta och Hanna var ledig så jag fick hjälp av Patricia såntur var...
På kvällen kom Louise och Frida.
lör 25 Vi (jag, Louise och Frida) drog till Ullared. Jag var ledig.
Sön 26 vi hade biljetter till fm showen på GHS och sen gick jag på mässan och shoppade. Hannas sista dag och hon flyttade ut.

Och mellan allt de här har jag hunnit med de vanliga jobbet i stallen, snön har nästan smällt bort helt och jag har blivit själv i lägenheten.
 

1 kommentar:

  1. SV tack:) kul att du var där. Ja underlaget var inte roligt alls, synd:/
    Såg du det stoet som fick högst poäng?

    SvaraRadera